iTunes 9 for Windows and Mac

iTunes là một trình quản lý và chơi các tập tin đa phương tiện cho hệ máy Mac và PC được phát triển bởi tập đoàn Apple. Tính năng chính củ...

iTunes là một trình quản lý và chơi các tập tin đa phương tiện cho hệ máy Mac và PC được phát triển bởi tập đoàn Apple. Tính năng chính của iTunes là tìm kiếm các file nhạc, phim trên máy để quản lý tập trung, đồng thời cho phép kết nối vào các cửa hàng âm nhạc trực tuyến của Apple. Bên cạnh có tính năng nghe radio, podcast và xem các show truyền hình với chất lượng HD.
What’s New in iTunes 9:
iTunes LP – Visual art from artists for song lyrics, liner notes, photos, and more.
Home Sharing – iTunes makes it easier than ever before to share music, movies, TV shows, and more across your home network.
The Redesigned iTunes Store – The new and improved designed iTunes Store makes it easier to navigate and find what you are looking for.
iTunes Extras – Get extras when you buy movies from iTunes which includes, movie trailers, photos, interviews and more..
Genius Extras – Rediscover your forgotten favorites with Genius. iTunes can now automatically create a playlist for you from the songs that go well together!
Improved Syncing – Includes easier and flexible syncing with support for organizing apps right from the comfort of your mouse.
Windows 7 Jump List – iTunes 9 now supports Jump Lists feature in Windows 7.
Download iTunes 9:
iTunes 9.0.0.70 for windows 32bit
iTunes 9.0.0.70 for windows 64bit
iTunes 9.0.0.70 for Mac OS

Chủ bút: Hỗn Tạp Blog

Hỗn tạp blog, blog lưu giữ tất cả các bài viết hay trên mạng internet, từ tin tức công nghệ, cho đến sức khỏe, làm đẹp. Từ thủ thuật blogger cho đến Facebook

Có thể bạn sẽ thích

Lưu trữ Blog

Được tạo bởi Blogger.

Google+ Badge

Google+ Badge

Radio Online

 Danh bạ doanh nghiệp

Search


Tổng số lượt xem trang

Ảnh

.

.

Banner4

Banner3

Banner2

Banner1

Translate

logo

Vertical2

On Facebook

About

On Twitter

.